Her kommer en forklaring på begrundelsen for siden, opbygningen og hvorfor den er lavet som den er.
Dette vil både være begundelser for farver, hvilke teknologier der er brugt og eventuelt hvorfor, hvad sidens formål er både for andre, men ligesåvel for mig selv og hvilke overvejelser jeg har været igennem.

Teknologi: ASP.NET 4.0, CSS3, jQuery
Baggrund: Lære & have et online visitkort hvor jeg kan fortælle mere end der kan stå i en ansøgning.
Farvevalg: ??


Hvis det ofte forventes at man undersøger en virksomhed inden man kommer til samtale, er det vel heller ikke for meget forlangt at de undersøger en lidt selv.
Så her har de muligheden og så der er lige vilkår -arbejdstager som arbejdsgiver.
PROFIL
Profil er lavet fordi det er altid vigtigt hvordan man passer ind i virksomheden, hvilket som regel er både professionelt og personligt.
Man skal kunne nogle professionelle teknologier, kende nogle værktøjer, udviklingsmønstre, og generelt have nogle kompetencer til det som der er brug for i virksomheden.
Derudover skal man også passe ind på det menneskelige plan. Man skal være sød og sjov, lidt nørdet, men heller ikke for meget.
Og til sidst må man gerne kunne forstå noget med forretningsprocesser, have branchekendskab, eller forstå behov og kulturer for virksomhedens kunder. Man skal helst have en hvis gejst i det man laver, og være innovativ, loyal og andre ting.
Derfor har jeg lavet tre forskellige profiler der hver især beskriver mig som privat, hvordan jeg er på arbejde og min måde at være på professionelt, og hvordan jeg er som udvikler.
Den private fokuserer på hvordan jeg er som menneske, den profesionelle hvordan jeg er på arbejde overfor mine kunder og opgaver, og udvikler hvordan jeg er når jeg løser mine opgaver.

CV
Dette skal være forskellige afsnit i mit CV som jeg kan uddybe lidt om, og som måske kan være relevante, men som vil fylde for meget i mit CV eller ansøgning og derfor er placeret her som ekstra viden.
Jeg kan fortælle flere kompetencer end dem jeg har lyst til at putte i mit CV, for et par A4-sider med kompetencer kan hurtigt tage pusten fra den der læser så de ikke gider læse det igennem.
Uddannelse og kurser kan også være en lang liste som man måske ikke synes er det mest interessante, men som der kan læses om hvis man synes det bliver aktuelt eller interessant.
Erfaring er at vise de steder jeg har arbejdet og fået erfaring. Her kan også vises hvad jeg har arbejdet med i teknologi og give en beskrivelse.
Dette er meningen at det skal hurtigt give et overblik over kurser fra dette sted, certificeringer, opgaver i form af referencer, udtalelser etc. således at alt samles et sted.