PERSONLIG PROFIL

Navn: Laurits West
Status: Samboende, uden børn
Alder: 39 år

Find laurits på twitter Find mig på Facebook
Find laurits på twitter Find mig på Twitter
Find laurits på twitter Find mig på Google+
Kreativ
Imødekommende
Troværdig
Ærlig
Humoristisk
Energifyldt
Ansvarsfuld
Entusiastisk
"En hjælpsom og inspirerende person"

Som person er jeg meget kreativ, hvilket jeg nok har fra min mor af.
Hun var kunstner hvor hun hun malede og generelt var rigtigt kreativ indenfor mange forskellige områder.
Det er denne kreative side jeg har arvet fra hende.

Denne side afspejler sig ofte i mit arbejds- og privat-liv, hvor jeg laver min egen belysning, dekorerer møbler, og andre kreative projekter.
Da dette er en så stor del som gennemsyrer mig som person, finder jeg ofte løsninger eller forbedringsforslag utallige steder i min hverdag.
Det kan være betalingsterminaler eller ideer til supermarkeder når jeg handler eller meget andet.

Dette afspejler også meget min professionelle karakter da jeg elsker fornemmelsen af mine applikationer udvikler sig og bliver intelligente, således de løser brugerens problemstillinger og letter arbejdsgange betydeligt.

Som et kreativt geni er det jo derfor uungåeligt at jeg har et
yderst højt detaljeringsniveau.
Netop derfor bruger jeg gerne min fritid på en passion kaldet "detailing",
som er en hobby der fokuserer meget på detaljer (siger næsten sig selv).
Dette er en fornøjelse hvor jeg vedligeholder min bil indvendigt og udvendigt, men desværre får jeg ikke brugt så meget tid på denne hobby som jeg ønsker i min fritid.
Jeg bruger meget af min fritid på min kæreste, familie og venner og forsøger også at følge med i den teknologiske (software/hardware) udvikling.

Da jeg siden barns ben har været meget nysgerrig, er det svært for mig som person ikke at følge med i udviklingen inden for mit fag udenfor arbejdspladsen.
Dette er nok hovedsageligt pga. min passion for mit fag hvor jeg ønsker at dygtiggøre mig selv og være blandt de bedste til at udføre et godt stykke arbejde.
Jeg kan godt lide at spille til tider, men som en ægte nørd bliver jeg også nysgerrig og fascineret af nye teknologier, design patterns, udviklingsværktøjer og andre spændende muligheder
- fx. i øjeblikket ser jeg nærmere på HTML5 og CSS3
Jeg har blandt andet holdt en større præsentation omkring nogle af de muligheder der er, i den nye HTML5 standart (det der er frigivet) sammen med CSS3.

Generelt anser jeg mig selv som god til at fokusere meget på ting der interesserer mig, hvilket altid ses på resultatet og det jeg får ud af det.
Mine venner, bekendte og kolleger siger jeg er åbensindet og ærlig overfor andre mennesker, hvilket jeg også forsøger at være.
Generelt er jeg meget positivt anlagt og stort set altid glad, da jeg forsøger at se på det positive og muligheder i enhver situation og problemstilling.