PROFESSIONEL PROFIL

Stilling: Systemudvikler
Status: Fastansat
Erfaring: 4 år

Find laurits på LinkedIn Find mig på LinkedIn
Find laurits på IT Jobbank Find mig på IT Jobbank
Find laurits på Vizualize.me Find mig på Vizualize
Loyal
Forretningssans
Løsningsorienteret
Selvstændig
Teamplayer
Struktureret
Fleksibel
Kvalitetsbevidst
"Engageret og meget teknisk kompetent"

Lige siden barns ben har jeg altid været meget teknisk interesseret, og startede mine dage med en Commodore 64. Denne brugte jeg ufatteligt meget tid på.
Denne passion for elektronik og systemer blev ikke mindre med min alder hvor jeg kunne få glæden af og lege med en Nintendo Entertainment System (NES), og senere endnu en rigtig PC.
Her begyndte jeg at udvikle hjemmesider sammen med en ven,
hvor jeg lærte HTML, CSS og en lille smule javascript.

Da jeg så endeligt kom i gymnasiet kunne jeg lege mere med Adobe Photoshop, og hjemmesider i multimedie og IT, og det der rigtigt satte gang i min passion var i programmering hvor jeg fik lov at udvikle med Delphi.
Her fik jeg rigtigt sat gang i min indre systemudvikler!

Efter min HTX tog jeg så direkte videre til datamatiker uddannelsen. Under min uddannelse fik jeg speciale i C#, .NET & Visual Studio. Her voksede min passion for systemudvikling for alvor, og arbejdede en del på desktop applikationer og backend systemer sammen med en masse SQL.
Dette var utroligt tilfredsstillende at udvikle systemer der gjorde kunden glad, og forbedrede deres arbejdsgange, og skabte bedre bundlinie og effektifitet.
Dog kunne jeg godt mærke en større lyst vokse indeni mig, som var jeg ønskede at lære mere omkring webudvikling og udvikle mig selv og mine kompetencer. Dette er fordi jeg tror på dette område kun vil udvikle sig kraftigt i fremtiden. Derfor måtte jeg lære mere om dette område og forbedre mig indenfor web udvikling.

Dette er også fordi jeg som person er meget nysgerrig og lærelysten. På trods af jeg ofte kan have stor lyst til at lære meget forskelligt, så er jeg også utroligt perfektionistisk - forstået på den måde som at jeg gerne vil lære ting i dybden med ting jeg skal arbejde med. Dette er fordi jeg gerne vil kunne mine teknologier fuldt ud, til mine kunde opgaver således jeg kan løfte de fleste problemstillinger eller har kendskab til en løsning eller i det mindste hvor jeg skal angribe den og finde løsningen.

Da jeg altid stræber efter at levere høj kvalitet der performer godt, er jeg også meget detaljeorienteret og forsøger altid at være proaktiv i min udviklingsprocess.
Derfor er jeg også velbevandret indenfor udviklings metoder og design patterns.
Jeg har en åben tilgang til andres ideer og diskuterer egne og andres løsninger, og er meget fleksibel og omgængelig.
Har fået fortalt af kolleger at jeg har en høj professionel udstråling, og er
god til at sætte mig ind i tekniske problemstillinger.

Som en dedikeret udvikler der brænder for sit fag og udvikling generelt,
ønsker jeg hele tiden at forbedre mig. Jeg har derfor ofte selv gang i
flere forskellige projekter for at afprøve og lære ny teknologi, men også fordi jeg selv er så kreativ og idefyldt så jeg selv vil lave programmer og løsninger
til at løse formål og opgaver i mit eget liv.